A casa nostra

CAT - Intersindical Valenciana guardona els iaioflautes

El sindicat Col·lectiu Autònom de Treballadores i Treballadors del País Valencià – Intersindical Valenciana (CAT-PV) ha lliurat el guardó a la solidaritat per als col·lectius socials combatius “Joan Peiró” als Iaioflautes de València per la seua lluita per unes pensions dignes i per la seua presència activa en totes les lluites socials.

14 / 06 / 2018 | Intersindical

L’acte de lliurament va tindre lloc el passat dimarts 12 de juny a la seu de la Intersindical Valenciana amb una presència notable del col·lectiu de iaioflautes. El guardó Joan Peiró ha estat concedit a entitats com la Plataforma d’Afectades per les Hipoteques (PAH) o Ecologistes en Acció. Joan Peiró fou un sindicalista anarquista, secretari general de la CNT en els anys 20 i ministre d’Industria durant la Segona República i va morir afusellat en 1942 en Paterna (L’Horta).

CAT – PV és un sindicat de tradició llibertària que forma part de la Intersindical Valenciana que té implantació en diversos sectors productius i, especialment, en l’Administració de l’Estat.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.