Mobilitzacions

Centenars de concentracions contra les retallades

Treballadores i treballadors es concentren en centenars de centres de treball de totes les administracions públiques del País Valencià i d’arreu de l’estat contra les retallades aprovades pel govern de Rajoy.

Concentració davant del Palau de la Generalitat valenciana.
Concentració davant del Palau de la Generalitat valenciana.
20 / 07 / 2012 | Intersindical

Milers de persones que treballen en el sector públic han eixit a la porta dels centres de treball, vestides de negre, per fer palés el malestar i rebuig envers unes mesures que pretenen destruir milers de llocs de treball de totes les administracions, institucions i empreses públiques, la privatizació i la reducció de salaris que, en molts casos, han arribat al 30% els dos darrers anys.

Personal de l’Administració local, autonòmica o de l’estat, de la sanitat o de l’educació, funcionariat o personal laboral, homes i dones, que treballen de valent per posar en valor els serveis públics davant dels atacs dels seus mateixos caps i dels membres del govern valencià i espanyol han dit prou a tanta agressió.
Les manifestacions del 19-J i les centenars de concentracions del 20-J són una mostra ben evident que el personal del sector públic va a lluitar per defendre els seus drets i els seus llocs de treball i els del conjunt de la ciutadania.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.