Mobilitzacions

Centenars de persones protesten contra la congelació

Centenars de persones s’han concentrat a les portes dels seus centres de treball per protestar per la congelació salarial anunciada per a 2014 i per la derogació del Decret Vela.

La concentració de 18 d'octubre de 2013 al CA9O (la Presó)
La concentració de 18 d'octubre de 2013 al CA9O (la Presó)
18 / 10 / 2013 | Intersindical

La mobilització, convocada en solitari per Intersindical Valenciana, també ha inclòs concentracions en el CA9O, els PROP i centres d’Alacant i Castelló, així com tres manifestacions a València.

La mobilització ha tingut lloc abans de la Mesa General del dimecres 23 d'octubre

La mesura de protesta es produeix pocs dies abans d’una setmana que aclarirà alguns aspectes del futur immediat per al personal públic valencià, ja que dimecres està anunciada una Mesa General de negociació que hauria d’aclarir les retribucions i les condicions de treball per a 2014.
En eixe sentit, Intersindical Valenciana desconfia de les paraules ambigües dels responsables de la Generalitat, que no han aclarit si es prorrogarà o no el Decret Vela ni si serà substituït per alguna altra mesura que supose retallades en els drets i retribucions del personal.
Intersindical ha convocat les concentracions i manifestacions en solitari perquè la resta de sindicats han decidit confiar en les bones paraules del Consell. Esperem sincerament que tinguen raó, però la història d’incompliments per la via dels fets dels compromisos verbals d’aquest Govern no ens permet albergar tanta confiança
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.