Mesa general de la Funció Pública

Convocada junta de portaveus per la paga extra

Intersindical Valenciana exigirà el cobrament universal i sense cap tràmit abans de finalitzar l’any

Moragues no ha convençut Montoro ni de convocar la Mesa General de les Administracions Públiques
Moragues no ha convençut Montoro ni de convocar la Mesa General de les Administracions Públiques
21 / 05 / 2014 | Intersindical

Els sindicats pertanyents a la Mesa General de la Funció Pública de la Generalitat (Ensenyament, Generalitat, Justícia i Sanitat) hem estat convocats a una junta de portaveus per a tractar sobre un possible acord per al pagament de la part de la paga extra de desembre de 2012 que els tribunals estan reconeixent.

el conseller Moragues va reconéixer que havia de pagar a tothom la paga extra de desembre de 2012

Segons informacions fiables, s’estaria estudiant la data del 29 de maig, dijous, per a la celebració de la reunió de la Mesa General, però aquesta data no està encara decidida.
Com sabeu, el passat dia 30 d’abril el conseller Moragues va convocar els sindicats per tal de reconéixer que havia de pagar a tothom la part proporcional de l’extra de desembre de 2012. Per tal d’evitar més pronunciaments judicials, va proposar convèncer al Ministeri que es pagara a tot l’Estat i es va comprometre a convocar la mesa general valenciana en cas que la seua proposta no tinguera ressò, com així ha estat.
La intenció del conseller és pagar la part principal del deute en gener, la qual cosa no ens satisfà, ja que l’acord podria ser impugnat pel tàndem Beteta/Montoro que comanden el ministeri d’Administracions Públiques.
No obstant, com sempre, aquest sindicat estarà al que digueu vosaltres, com a persones directament afectades per l’acord.



Comentaris
esteban lopez lopez
30 / 05 / 2014 - 9:32

que paguen a los de sentencia firme y los otros que negocien



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.