Mobilitzacions

Divendres negre i dissabte que li’n donen a la troika

Cal canviar les polítiques d’austeritat que ens condemnen a l’atur i la precarietat

29 / 05 / 2013 | Intersindical

La Intersindical Valenciana convoca a tots i totes a manifestar-se el 31 de maig a les portes dels centres de treball en defensa dels drets laborals dels i les empleades públiques, i pel dret de la ciutadania a uns serveis públics de qualitat.El 31 se celebra altre divendres negre de mobilització contra les polítiques dels governs espanyol i valencià que fan recaure sobre nosaltres el preu d’una crisi econòmica que no hem provocat.

A més, vos animem a participar en la mobilització internacional de dissabte 1 de juny contra les polítiques d’austeritat que imposa la troika arreu d’Europa i que estem patint de manera especial els ciutadans i ciutadanes dels països del sud d’Europa.

Avui, a més, l’OCDE ha publicat les seues previsions econòmiques que confirmen que no sols no millorarà la situció econòmica en breu, sinó que l’atur creixerà fins el 28% i el creixement econòmic a penes si ho farà un 0,4%. Això contradiu el triomfalisme del govern espanyol quan assegura que ja estem eixint de la crisi.

Cal que expressem el nostre rebuig a aquesta política d’austericidi i per això la Intersindical Valenciana participa i dóna suport a la convocatòria de la plataforma Totes juntes en les ciutats d’Alacant, Castelló, Elx i València per al dissabte 1 de juny.

Consulta l’agenda per a conéixer els horaris i els llocs de les concentracions i manifestacions: Divendres negre i Que li’n donen a la troika




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.