Mobilitzacions

Divendres negre pels serveis públics i pels drets laborals

31 / 05 / 2013 | Intersindical

Hui, divendres 31 de maig, s’han fet concentracions i manifestacions del personal de les Administracions Públiques arreu del País Valencià. L’objectiu era fer patent el rebuig a les polítiques de retallades dels governs espanyol i valencià. La convocatòria ha estat impulsada per la Plataforma de Sindicats i Associacions Professionals de les empleades i empleats públics des de que van començar les retallades al sector.

Intersindical Valenciana, que forma part de la Plataforma, considera que cal mobilitzar-se per defensar els drets laborals de les empleades i empleats públics i del dret de la ciutadania a uns serveis públics de qualitat. El personal de les administracions públiques ha estat patint les retallades aprovades pel govern de Rajoy i pel govern de Fabra. Unes retallades que han afectat negativament els salaris, la carrera professional, han suposat acomiadaments, reducció de plantilles i de prestació de serveis… Totes aquestes mesures han tingut una repercussió entre el personal i la ciutadania que ha vist com els serveis públics han vist reduïda la seua capacitat de prestació de serveis.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.