Mobilitzacions

El 26 d’octubre tornem als carrers

Caminant convocat mobilitzacions unitàries descentralitzades per la tardor.

12 / 06 / 2019 | Intersindical

La Coordinadora Estatal del moviment “Caminant”, en la reunió del passat 8 de juny, ha abordat les diferents iniciatives procedents dels diversos territoris i organitzacions que la componen, per traçar un calendari d’actes i de mobilitzacions al llarg de la propera tardor.

En aquest sentit s’ha fet ressò de la iniciativa, sorgida en diversos territoris de l’estat espanyol i impulsats des dels mateixos, de convocar mobilitzacions, descentralitzades, el proper 26 d’octubre, amb el lema “Governe qui governe els drets es defensen”.

Així mateix, ha decidit convocar una Assemblea Estatal de col·lectius, moviments i organitzacions el 16 de novembre, a Madrid, per debatre sobre la situació actual i de la necessitat de construir entre tots un espai unitari d’actuació.

https://cambiamostodo.wordpress.com/




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.