A casa nostra

El Congrés de la Intersindical Valenciana rendeix homenatge a Vicent Maurí

21 / 11 / 2021 | Intersindical

A l’acte de cloenda del VI Congrés de la Intersindical Valenciana s’ha fet un homenatge a Vicent Maurí en el que han participat representants de les entitats socials i culturals valencianes, del sindicalisme de classe alternatiu de diversos territoris, dels sindicats de la Intersindical Valenciana i la seua família. En totes les intervencions s’ha posat de relleu la seua tasca en la construcció de la Intersindical Valenciana, el seu treball al conjunt del moviment sindical del País Valencià i internacional, la seua tasca en la solidaritat internacionalista, el seu compromís amb l’alliberament nacional del País València i la seua presència constant a les lluites, moviments socials, les lluites i plataformes unitàries valencianes, estatals i internacionals. Per la Intersindical Valenciana, el nostre company ha estat un referent incansable que ha deixat una forta emprenta a casa nostra i del qual ens sentim ben orgulloses i al qual hem volgut retre un homenatge en l’acte de cloenda del nostre VI Congrés.

Vicent Maurí ha format part de la direcció de la Intersindical Valenciana des de la seua fundació l’11 de maig de 2002 i ha estat el seu portaveu nacional al llarg d’aquest temps. Ara, al VI congrés deixa aquesta responsabilitat en haver-se jubilat. La seua trajectòria de militància es remonta al 1985 quan es va afiliar a l’STEPV, sindicat en el que ha ocupat diverses responsabilitat i del que ha estat membre del seu Secretariat Nacional i portaveu durant molts anys. Més tard va ocupar la responsabilitat de ser el portaveu de la Intersindical Valenciana que ha ocupat fins aquest cap de setmana.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.