Retallades

El referèndum sobre les retallades serà vinculant per als sindicats

Els cinc sindicats de la Funció Pública sol·liciten la implicació activa de la Generalitat en el procés del referèndum del 10 de maig

18 / 04 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana demanarà que s'hi vote NO

En l’escrit que s’ha adreçat al conseller d’Hisenda i Administracions Públiques es demana l’elaboració de censos actualitzats, la cessió de locals, la disponibilitat de temps per a anar a votar, la designació de les meses electorals i de representants de l’Administració en aquestes, en termes similars a les eleccions sindicals. Després de l’esvaró del conseller Vela la setmana passada amb la carta que va enviar al personal, ara té una oportunitat magnífica per a rectificar. Esperem que l’aprofitarà.
Així mateix, els sindicats han acordat la pregunta del referèndum:

“El Consell de la Generalitat va aprovar el gener passat el Decret Llei 1/2012, de retallades en retribucions, jornada i condicions de treball. Com a conseqüència de les mobilitzacions convocades pels sindicats de la Mesa General de la Funció Pública, el Consell ha presentat el document “Proposta de mesures en matèria de personal per al període 2012-2015”, en el qual rebaixa algunes de les retallades i afig altres mesures.
Està vosté d’acord que els sindicats presents en la Mesa General donen el seu suport al document “Proposta de mesures en matèria de personal per al període 2012-2015”?”

Intersindical Valenciana demanarà el vot negatiu, ja que considera que el decret llei i el document que ha presenta la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques suposen un empitjorament de les condicions laborals del personal afectat.
D’altra banda, totes cinc organitzacions han reiterat que el resultat serà vinculant per a les 5 organitzacions.
Finalment, s’ha decidit que el personal de Justícia no participarà en el referèndum, ja que que, finalment, ni li és d’aplicació el Decret Llei 1/2012, ni el contingut de l’acord proposat per la Generalitat.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.