Mobilitzacions

El sector públic es mobilitza contra les retallades

La convocatòria, l’ha feta la Plataforma Estatal de Sindicats i Associacions Professionals de les Administracions Públiques i ha consistit en concentracions als centres de treball i delegacions i sostdelegacions del govern.

Concentració d'aquest matí davant la seu de la Delegació del Govern a València.
Concentració d'aquest matí davant la seu de la Delegació del Govern a València.
12 / 09 / 2012 | STEPV

El personal de les administracions i del sector públic s’ha mobilitzat contra les retallades que han aprovat els governs de Rajoy i de Fabra. Intersindical Valenciana, integrant de la plataforma unitària, aposta per una programació de mobilitzacions generals i sectorials en el conjunt del sector públic. Una mobilització que faça front a les polítiques de retallades, privatitzacions i externalitzacions que s’estan produint. Des de fa anys estem convocant mobilitzacions en els sectors on els governs de Fabra i Rajoy han aprovat retallades.

És el cas de l’ensenyament, la sanitat, el transport, l’administració del Consell i altres àmbits. Ara, amb l’aprovació del RDL 20/2012 que retalla els salaris i les prestacions del serveis públics, amb les retallades aprovades pel govern valencià i la més que previsible aprovació de noves retallades que es concretaran en els PGE2013 i en el pla de rescat que vol imposar-nos la UE i el BCE, considerem que cal intensificar la lluita del sector, sense descartar cap mesura de pressió, fins que el govern rectifique o es veja obligat a convocar noves eleccions.
A més de les mobilitzacions, també hem recorregut als tribunals de justícia per oposar-nos a aquestes polítiques. Moltes han sigut les nostres actuacions judicials: contra les contractacions irregulars a la Conselleria de Benestar, contra la selecció de personal becari per a impartir anglés…
En aquest sentit, des de la Intersindical Valenciana farem servir totes les vies que considerem adients per a defensar la prestació dels serveis públics, les condicions laborals del personal que hi treballa i els drets de la ciutadania.
Finalment, el sindicat recorda que les properes mobilitzacions més immediates previstes són:
- Dijous, 13: concentracions universitats valencianes coincidint inici del curs acadèmic.
- Divendres, 14: Divendres de Negre.
- Divendres, 14: concentracions instituts d’educació secundària coincidint amb l’inici del curs escolar.
- Dissabte, 15: marxa a Madrid.
- Dilluns, 17: vaga en el transport ferroviari.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.