Solidaritat

El sindicat francés Solidaires ens envia el seu suport

Annick Coupé, portaveu de la Unió sindical Solidaires (França) ens fa arribar un comunicat de suport als treballadors i treballadores de l’Estat espanyol.

15 / 07 / 2012 | Intersindical

A continuació reproduïm el comunicat de Solidaires:

Des de la Unió sindical Solidaires, de França, expressem la nostra més ferma condemna al nou Pla Rajoy que, buscant estalviar 65 mil milions de euros de la despesa pública, una altra vegada ho fa enterament a costa de la classe treballadora que no va causar la crisi.
Més de l’augment a l’IVA, que sempre colpeja més als ingressos més modestos, el que es proposa aquest pla és la destrucció sistemàtica de totes les conquestes socials del postfranquisme, tant a nivell de prestacions (subsidi d’atur, pla de dependència, salaris de funcionaris…) com de drets laborals. Rajoy ha indicat que la seva meta és acostar la gestió del sector públic a la del privat: és clar, queda demostrat que els bancs són un model d’eficiència! O no?
La brutalitat amb què es va tractar la Marxa negra dels miners també mostra que la política de Rajoy apunta a un retorn a la dictadura en benefici del capital.
Des de la Unió sindical Solidaires, saludem la resistència dels pobles de l’Estat espanyol i li manifestem la nostra total solidaritat, especialment als sindicats independents i de base.         
Ja n’hi ha prou! El capital va causar la crisi, a ell li toca pagar-la.
Annick Coupé, portaveu de la Unió sindical Solidaires (França)



Comentaris
maryse Caillet
16 / 07 / 2012 - 14:28

merci beaucoup pour pour votre aide , nous en avons bien besoin.
Nous allons à la catastrophe et à la misère…..
Bien à vous
maryse



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.