Mobilitzacions

Els sindicats convoquen manifestacions per al 31 de maig

Els representants dels empleats públics, reunits per valorar els resultats del referèndum, convoquen mobilitzacions i reclamen també una reunió urgent amb el president de la Generalitat.

15 / 05 / 2012 | Intersindical

Els cinc sindicats amb representació en la mesa general de negociació, CSI·F, UGT, CCOO, FSES i Intersindical, han decidit convocar manifestacions a València, Castelló i Alacant per al dijous 31 de maig. Aquesta mesura i altres actuacions sindicals, com mantindre les concentracions dels dijous, s’han pres durant la reunió de valoració del referèndum celebrada hui. Els sindicats consideren un èxit la consulta sindical, que va assolir l’index de participació del 60%.

Els sindicats feliciten el personal públic per l'èxit de la participació en la consulta

Els cinc sindicats van adoptar noves mesures de pressió perquè es complisca la voluntat dels treballadors expressades amb els seus vots en el recent referèndum, en què el 96,7% dels participants, va votar No a la proposta del Consell. Aquesta proposta modificava lleument, i sense garanties de compliment, algunes retallades que es van imposar sense negociació amb la implantació del Decret Llei 1/2012.
Els sindicats registraran el dijous 17 les actes del referèndum, sense incloure-hi les dades personals dels votants, i reiteraran la petició d’una reunió urgent amb el president de la Generalitat, Alberto Fabra, per buscar fórmules que permeten desbloquejar la negociació.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.