Mesa general de la Funció Pública

Els Sindicats exigeixen la convocatòria de la Mesa General per negociar els temes urgents

16 / 02 / 2013 | Intersindical

Intersindical Valenciana, UGT PV, CCOO PV, CSI-F i FSES, hem presentat un escrit al President de la Mesa General de Negociació de la Generalitat Valenciana, a l’empara del que contempla el Capítol IV, Dret a la negociació col·lectiva, representació i participació institucional de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic (Llei 7/2007, de 12 d’abril), per exigir la convocatòria de la Mesa General amb caràcter d’urgència.

Atesa la necessitat d’organitzar la negociació col·lectiva de les Meses Generals de Negociació de la Generalitat, amb la finalitat d’ordenar les convocatòries i els temes a negociar anualment i de la falta de concreció i resposta a les peticions sindicals, els sindicats hem exigit la convocatòria urgent d’una mesa o junta de portaveus per ordenar temes, confeccionar i planificar un calendari de negociació anual.

Els primers assumptes que volem tractar són els següents:

- Regles sobre la convocatòria i confecció de l’ordre del dia de les Meses Generals de la Funció Pública: Junta de Portaveus, calendaris o cronogrames, introducció de punts en l’ordre del dia, etc.

- Comissió de Seguiment d’IT: funcionament i règim de reunions i negociació

- Seguiment del pla de pensions i constitució de l’oficina del partícipació.

- Reversió de les mesures del D 1/2012:

a) Situació del personal interí docent i de l’administració del Consell: eliminació de les mesures del Decret Llei 1/2012, del Consell, que els afecten.
b) Reversió de les mesures econòmiques aplicades al Decret 1/2012: carrera i desenvoluplament professional sanitat i sexenis.

- Retribucions per a 2013 del personal al servei de la Generalitat:
a) Cobrament dels 44 dies meritats de la paga extraordinària de desembre de 2012 del personal funcionari i estatutari i dels 15 dies del personal laboral.
b) Compensació de la supressió de la paga extra amb l’eliminació de les retallades aplicades en el Decret Llei 1/2012, del Consell.
c) Introducció de la carrera professional per al personal d’administració del Consell.

- Formació

- Incompliment sistemàtic de la legislació en prevenció de riscos i salut laboral. Funcionament de la COPASESA i negociació de l’aplicació del D 123/2001. Gestió dels accidents de treball i malalties professionals per part de les mútues

- Desenvolupament de la llei d’Ordenació i Gestió de la Generalitat Valenciana

- Ofertes Públiques d’Ocupació per al 2014 dels quatre sectors de la Generalitat

- Retribucions 2014




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.