Retallades

Hisenda vol negociar un document sobre retallades

Intersindical no donarà suport a cap acord que suprimisca drets laborals i rebaixe la qualitat dels serveis públics.

30 / 03 / 2012 | Intersindical

Hui, 30 de març 2012, a les 14 hores, la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques de la Generalitat valenciana ens ha lliurat aquest document. Aquest, segons fonts de la mateixa Administració, és un resum del document que lliurarà als sindicats en la reunió que tindrà lloc el proper dilluns 2 d’abril, a les 12 hores, en la mateixa conselleria.

Intersindical exigeix la retirada del decret llei abans de negociar res amb Hisenda.

Segons paraules del secretari autonòmic d’Administració Pública, si hi ha acord majoritari entre les organitzacions sindicals i el govern sobre aquest document es convocarà una mesa general de negociació per al dimecres 4 d’abril per ratificar-lo.
En les properes hores farem una valoració completa del document. Ara bé, aquest document no suposa la retirada del decret ni dels seus efectes, i insisteix a fer pagar el dèficit de la Generalitat valenciana al seu personal. Intersindical Valenciana considera que aquest document no dóna satisfacció a les exigències dels milers de treballadores i treballadors que ens hem manifestat i mobilitzat per exigir la retirada del Decret Llei 1/2012. Per tant, en coherència amb açò, nosaltres no podem acceptar aquest document ni participar de cap acord que faça recaure sobre els serveis públics i les butxaques de les treballadores i treballadors els efectes de la crisi i de la mala gestió del govern valencià.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.