Drets LGTB+

Intersindical constituirà l’àrea LGTB+ el proper 20 de juny

Intersindical Valenciana, organització compromesa amb els drets de les persones LGTB+, convoca l’assemblea de constitució de l’àrea el 20 de juny.

12 / 06 / 2019 | Intersindical

Intersindical Valenciana, així com els sindicats que hi formen part, estem compromesos amb els drets de les persones LGTB+. Conseqüentment, hem participat activament en les accions que organitza el col·lectiu per defensar els seus drets i denunciar la LGTBfòbia. A més, tenim subscrits convenis de col·laboració amb diverses entitats de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals per establir línies d’actuació conjunta en l’àmbit general però, especialment, en el món laboral i educatiu.

Intersindical Valenciana sempre ha apostat per l’autoorganització de les persones LGTB+ al si del sindicat amb la finalitat de constituir una estructura sindical per treballar internament i externa sobre els assumptes que els afecten. És per això que hem decidit donar un pas endavant i convocar una reunió de les persones afiliades LGTB+ per treballar coordinadament dintre del sindicat. Aquesta reunió serà el proper DIJOUS, 20 de juny, a les 19 hores, a la seu del sindicat, C/ de Juan de Mena, 18-baix, València.

Aquesta convocatòria està oberta a totes les persones afiliades, delegades i militants de qualsevol dels sindicats que pertanyen a la Intersindical Valenciana i, també, a aquelles que, encara que no siguen afiliades, vulguen col·laborar amb nosaltres.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.