Solidaritat

Intersindical dóna suport a la Vaga general en Euskal Herria

Intersindical Valenciana ha enviat un escrit de suport als sindicats que conformen la majoria sindical basca.

26 / 05 / 2013 | Intersindical

Una representació del sindicat participarà en la jornada de vaga.

Companyes i companys dels sindicats ELA-STV, LAB, STEE-EILAS, ESK, EHNE, HIRU i CGT

Benvolgudes amigues i amics,

Intersindical Valenciana dóna suport la convocatòria de Vaga General que la majoria sindical basca heu convocat per al proper 30 de maig al conjunt d’Euskal Herria.

Des de la Intersindical Valenciana compartim les vostres, nostres, reivindicacions contra les polítiques d’austeritat i contra la retallada dels drets nacionals, socials, laborals i econòmics que tant el govern espanyol com francés, així com els governs autonómics, estan portant endavant. Una polítiques neoliberals dictades per la Troica que estan acabant amb els drets de la classe treballadora basca i del conjunt d’Europa.

També compartim la reivindicació del dret a decidir a Euskal Herria quines han de ser les polítiques que s’han d’aplicar en tots els àmbits. Unes polítiques que han d’afavorir els interessos de la majoria de la població, la classe treballadora, els sectors socials més defavorits, el 99% de població, i no de les oligarquies financeres i especuladores.

Des del nostre punt de vista, cal un canvi de polítiques, una transformació social real, que servesca per fer possible una altra societat i un altre món més just, igualitari i sostenible.

Companyes i companys, des de la Intersindical Valenciana considerem que, en aquests moments, cal treballar per unificar les lluites, per donar una resposta conjunta, local i global, a les polítiques que estant acabant amb els drets que tant ens han costat aconseguir. Per tot açò, compteu amb el nostre suport i la nostra solidaritat activa en aquesta convocatòria de Vaga General del 30 de maig i en totes aquelles lluites que porteu endavant.

La vostra lluita és la nostra lluita!.

Visca la lluita de la classe treballadora!.

País Valencià, 21 de maig de 2013




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.