Pensions

Intersindical dóna suport mobilitzacions per unes pensions dignes

06 / 09 / 2019 | Intersindical

El Sindicat se suma a les mobilitzacions convocades per la Coordinadora Valenciana i la Coordinadora Estatal en defensa del sistema públic de pensions que tindran lloc al llarg de les properes setmanes.

Intersindical Valenciana considerava que, després del resultat de les eleccions del passat 28 d’abril, es constituiria un nou govern progressista que deixaria enrere, mitjançant la seva derogació, tant la repressiva llei Mordassa com les últimes reformes laborals - 2010 i 2012 - i de pensions - 2011 i 2013 - imposades i que tan greus conseqüències tenen per al futur del Sistema Públic de Pensions, al que cal afegir que l’ocupació és cada vegada més precària i està pitjor retribuïda, així com la bretxa salarial entre dones i homes, que augmenta en lloc de reduir-se o l’infrafinançament que qüestiona greument la capacitat de la Generalitat Valenciana per a implementar les seves polítiques socials.

S’han perdut quatre mesos i no hi ha acord ni s’espera de moment tot i els resultats electorals i l’opinió majoritària de la societat que reclama un govern progressista. El nostre sindicat ha apostat per una entesa urgent de les forces polítiques progressistes per conformar un govern que tinga com a prioritat una agenda favorable als interessos de les treballadores i treballadors, dels col·lectius socials més vulnerables i de la majoria de la societat. Aquest és el missatge que hem traslladat als diferents partits en totes les reunions que hem mantingut amb ells. Per contra, durant aquests mesos hem assistit a una posada en escena que, amb l’aparença de predisposició a l’acord, no ha avançat pels camins desitjats, posant-se de manifest més les diferències que les coincidències, i on s’ha tractat de culpar a l’altre del desacord, fins i tot usant el tema de les pensions i del Pacte de Toledo per justificar-les. Estem convençuts i convençudes que tot això no hauria passat si hagueren hagut milers de persones mobilitzant-se als carrers per exigir que es complira tot allò que s’havia promès durant la campanya electoral.

En aquest context, des de la nostra total autonomia i independència de qualsevol partit polític, però per la legítima defensa del futur del Sistema Públic de Pensions, donem suport a les mobilitzacions que han convocat la Coordinadora Valenciana i la Coordinadora Estatal en Defensa del Sistema Públic de Pensions

- Manifestació. Divendres 20 de setembre, a les 18:30 hores, a la Plaça de l’Ajuntament de València.

- Manifestació. Dimecres 16 d’octubre, a les 11:00 hores, de la Porta del Sol de Madrid que acabarà a les portes del Congrés a les 12:00 hores.

Per informació i inscripcions per al viatge a Madrid:

-  Seu de la Intersindical Valenciana, carrer Juan de Mena, 18, baix,
- Telèfon 963.919.147 o
- Correu electrònic del Sindicat de Persones Pensionistes i Jubilades de la Intersindical Valenciana

 

 

 
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.