Mobilitzacions

Intersindical, en la manifestació a Estrasburg contra el CETA

Convidada per Esquerra Unitària Europea, Intersindical Valenciana ha alçat la veu a Estrasbug contra el tractat comercial amb el Canadà: CETA.

Votació del CETA al Parlament Europeu / © European Union 2017 - European Parliament
Votació del CETA al Parlament Europeu / © European Union 2017 - European Parliament
15 / 02 / 2017 | Intersindical

Junt a una expedició de 60 persones vingudes del País Valencià i de Catalunya, Intersindical Valenciana ha participat en la manifestació que ahir, 15 de febrer, va tindre lloc davant de l’Europarlament a Strasburg. Ha estat una intensa jornada de protestes el dia en què l’Eurocambra ha aprovat el tracta comercial amb el Canadà amb 408 a favor i 254, en contra. L’autobús ha estat fletat per la delegació d’Esquerra Unida al Parlament Europeu.

Intersindical Valenciana ha fet campanya contra el TTIP-CETA i s’ha adherit a les diverses plataformes que arreu del País Valencià organitzen xarrades informatives i manifestacions contra aquest tractat comercial. La participació en aquestes activitats no acaba ahí, sinó que Intersindical Valenciana també ha viatjat a Strasburg per mostrar a les autoritats europees la seua oposició més rotunda al tractat. Malgrat la intensitat de la jornada d’ahir, s’hi ha realitzat una trobada de les persones activistes arribades amb eurodiputats i eurodiputades d’esquerra Unida, Podem, Iniciativa per Catalunya i Primavera Europea amb l’objectiu de coordinar accions a nivell europeu en contra del Tractat que, tot i que entrarà en vigor de manera provisional, encara ha de ser aprovat pels parlaments estatals dels 28 membres de la UE.

La manca de transparència i informació suficient en els mitjans de comunicació, obliga a realitzar una campanya europea sobre els perills del tractat i alhora a pressionar perquè els parlaments no permeten aquest abús de conseqüències irreversibles. Intersindical Valenciana anima a totes i a tots a participar d’una campanya d’informació i denúncia del tractat. Una campanya que es presenta força intensa i que ha d’estar present als carrers. El nostre sindicat participarà en cada acte organitzat perquè la gent conega el perill que provocarà alterar les normes que regeixen l’economia per atendre els interessos de les multinacionals en detriment dels serveis públics, dels sectors més modestos i desafavorits, de les petites i mitjanes empreses, de la qualitat de vida i de la protecció de la salut, del medi ambient o de drets bàsics.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.