Drets LGTB+

Intersindical, en l’Orgull 2019

Intersindical Valenciana participarà en la manifestació del dia de l’Orgull que tindrà lloc a València el proper dissabte 29 de juny, a les 19 hores, a la Porta de la Mar sota el lema “Férem història, farem futur, pels drets LGTB+”.

27 / 06 / 2019 | Intersindical

Enguany es commemora els 40 anys de la primera vegada que es va eixir als carrers de València per defensar els drets de les lesbianes, gais, trans, bisexuals i més a València i 50 anys de les revolstes de Stornewall.

Intersindical Valenciana fa una crida a les persones afiliades i al conjunt de la societat valenciana per participar en aquest acte i en tots aquells que s’estan convocant durant aquests dies per defensar la diversitat de la societat i els drets de les persones LGTB+ davant dels vents d’involució que bufen per impedir la convivència de totes les persones independentment de la seua orientació sexual.

Per altra part, des de la Intersindical Valenciana es posa valor el dia de l’Orgull de 2019 en haver constituït com una nova estructura del Sindicat el passat 20 de juny. Una nova àrea de treball per defensar els drets de les persones LGTB+ en l’àmbit laboral.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.