Solidaritat

Intersindical en suport de les treballadores i treballadors de TELECO

Des de el 14 d’abril les treballadores i treballadors de Teleco, empresa instrumental de Telefònica i Movistar, estan en vaga indefinida en defensa d’unes condicions de treball i un sou dignes.

22 / 04 / 2015 | Intersindical

Amb motiu de la revisió de les condicions de les subcontractes, Telefonica i Movistar volen imposar unes condicions laborals inassumibles i que son reflex de moltes altres situacions.

Per una banda estan els treballadors i treballadores contractats, als que se’ls obliga a treballar “per objectius”, el que abans s’anomenava treball a destall i per altra els (falsos) autònoms, que també treballen per objectius però obligats a pagar-se autònoms pel seu conter si volen treballar i amb menys cost per a l’empresa.

Aquesta precarització és conseqüència directa de les polítiques contra la classe treballadora que el govern del PP està imposant a traves de la reforma laboral i que Intersindical Valenciana ha rebutjat des del primer moment.

L’objectiu de la vaga és derogar el nou contracte que vol imposar Telefònica, que fomenta la precarietat i rebaixa el que paga per cada servei, i la inclusió del “autònoms” en la plantilla, donat que fan el mateix treball que la resta de companyes i companys.

Reivindicacions tan elementals com jornades de 8 hores, sou digne, estabilitat en el treball i igual salari i condicions per a un mateix treball, son la realitat de les noves condicions laborals que la reforma laboral ha imposat

Des de Intersindical Valenciana mostrem el nostre suport a la vaga de les treballadores i treballadors de TELECO.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.