Mesa general de la Funció Pública

Intersindical es reuneix amb la consellera Bravo

13 / 10 / 2016 | Intersindical

Una representació de la Intersindical Valenciana formada per Cristina Costart i Vicent Maurí s’ha entrevistat amb la consellera de Justícia, Administracions Públiques, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques Gabriela Bravo.

En aquesta reunió s’ha tractat sobre diversos assumptes com: l’actual situació del projecte de Llei de la Funció Pública valenciana, el desplegament de l’Acord de Legislatura de la Mesa General de Negociació, la competència lingüística, el Decret de Selecció, Provisió i Carrera Administrativa del personal de l’Administració del Consell o la propera convocatòria de la Mesa General de Negociació prevista per la setmana vinent.

Intersindical Valenciana ha traslladat a la consellera Gabriela Bravo les seues propostes amb l’objecte que siguen incorporades en els processos de negociació que s’han de mantindre durant els propers mesos.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.