Mesa general de la Funció Pública

Intersindical exigeix que el personal interí entre en la carrera professional

Intersindical Valenciana ha decidit demanar una reunió urgent de la Mesa General de la Funció Pública per a ordenar la incorporació del personal interí a tots els sistemes de carrera professional de la Generalitat valenciana: Sanitat i Administració del Consell, així com al sistema de sexennis del personal docent. Així mateix, que s’ordene a la DG de Justícia que s’incorpore aquest personal en la proposta d’acord que es va a negociar a partir de demà en la mesa sectorial de Justícia.

03 / 11 / 2014 | Intersindical

Igualment, Intersindical  reclama que la Mesa General negocie la creació de l’ Institut Valencià d’Administració Tributària , ja que afecta a les condicions de treball del personal que actualment està destinat a la Direcció General de Tributs, així com el Decret de Teletreball, aparcat sense explicació des de gener.

Intersindical reclama que aquest dret s'incorpore ja als diferents sistemes de carrera

Com ja hem informat, el Tribunal Suprem ha dictat una sentència segons la qual reconeix el dret del personal interí de Sanitat a incorporar-se al sistema de carrera professional de Castilla y León.
Intersindical Valenciana reclama que aquest dret s’incorpore ja als diferents sistemes de carrera professional existents en la Generalitat o en vies de ser posats en marxa:
- Sanitat: carrera professional, amb almenys 10.000 persones interines
- Educació: sexennis, amb almenys 5.000 persones interines
- Administració de la Generalitat: carrera professional pendent de posar en marxa, ja que encara no s’ha aprovat el Decret que la regularà.
- Administració de Justícia: igualment pendent de posar en marxa el seu sistema de carrera, dimarts 4 de novembre està prevista la primera reunió per a parlar de la regulació en eixe sector.
Intersindical Valenciana considera que cal un pronunciament de la Mesa General que ordene a totes les meses sectorials -que depenen de la primera- la negociació i adopció del criteri d’acceptació del personal interí en les regulacions particulars de cada sistema de carrera sectorial.



Comentaris
enrique lloris
03 / 11 / 2014 - 20:52

si ho feu, guanyareu el support de molts.


ximo
21 / 11 / 2014 - 0:25

Quisiera saber cuándo podremos los que estamos en falsa mejora de empleo, interinos… podemos presentar nuestras reclamaciones y también saber si vais a encabezar las gestiones.
Un saludo



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.