Solidaritat

Intersindical fa vaga de fam en solidaritat amb SOS Parke

Vicent Mauri, de la Intersidical Valenciana, ha passat 24 hores de dejuni, al costat del vaguista de la campanya SOS Parke que d’una forma indefinida des de dijous passat, es manté sense ingerir cap tipus d’aliment.

27 / 12 / 2011 | Intersindical

Aquest matí segueixen els contactes de diferents organitzacions per poder resoldre el conflicte amb la Generalitat Valenciana sense trobar resposta. Pràcticament totes les formacions sindicals i polítiques, excepte el PP, han visitat els vaguistes i estan intentant una solució satisfactòria a aquest conflicte social.

En cas de no resoldre, la campanya SOS Parke planteja a partir de dijous, augmentar el nombre de vaguistes de fam indefinits amb la participació d’un membre de l’Assemblea de Desempledos i contra la precarietat, i per altra banda s’ha posat en contacte amb BALADRE, coordinació d’iniciatives contra la pobresa i l’exclusió, CGT i Ecologistes en Acció a nivell estatal així com amb membres del moviment 15 M. per portar la protesta a Madrid i altres ciutats europees.

S.O.S. PARK

“PELS DRETS HUMANS I EL DRET A DECIDIR”




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.