Mesa general de la Funció Pública

Intersindical ha demanat millores en les condicions laborals del personal de la Generalitat

LA JUNTA DE PORTAVEUS HA TINGUT LLOC AL CA9O, A L'ANTIGA PRESÓ MODEL DE VALÈNCIA
LA JUNTA DE PORTAVEUS HA TINGUT LLOC AL CA9O, A L'ANTIGA PRESÓ MODEL DE VALÈNCIA
29 / 09 / 2015 | Intersindical

Hui, dimarts 29 de setembre, s’ha reunit la Junta de portaveus de la Mesa General de Negociació de la Funció Pública Valenciana. En aquesta reunió s’ha tractat sobre la propera convocatòria de les Meses Generals de Negociació de personal funcionari i estatutari i la de personal laboral, estatutari i funcionari que tindran lloc el proper dilluns 5 d’octubre de 2015.

La primera reunió servirà per constituir les dues meses generals després del procés electoral que n’hi ha hagut en el sector. Intersindical Valenciana ha guanyat les eleccions entre el personal estatutari i funcionari i ha estat el segon entre el personal laboral, estatutari i funcionari. En ambdós casos ha estat la força sindical més votada.

En la Mesa General tractaran diverses propostes que ha presentat l’Administració Valenciana com els dies addicionals de vacances i de permís per assumptes propis per antiguitat, la recuperació de part de la paga extraordinària de 2012…

Intersindical Valenciana ha proposat que la Mesa General siga un veritable òrgan de negociació de les condicions laborals i retributives del personal que treballa al servei de la Generalitat Valenciana. En eixe sentit ha proposat la confecció d’un reglament i un calendari de negociació de assumptes com: les ofertes públiques d’ocupació, la consolidació del treball del personal interí, la modificació de la llei de la Funció Pública Valenciana, l’adscripció a les conselleries de Justícia i Administració Pública i Educació dels serveis de prevenció de riscos laborals… Assumptes que per al Sindicat s’haurien de tractar abans de l’acabament de l’any.
Sobre retribucions el Sindicat ha proposat diverses mesures:

- El pagament en 2015 de la part de la paga extra de 2012 que permet pagar l’Estat;
- El pagament de la resta de la paga extra de 2012 en la nòmina de gener de 2016
- L’augment retributiu per 2016 per damunt de l’1% acordat pel govern espanyol;
- La recuperació del 100% de les retribucions en situació d’IT;
- La recuperació dels diners perduts per l’aplicació dels diversos ajustos salarials que s’ha produït als darrers anys;
- La inclusió en els Pressupostos de la Generalitat Valenciana per 2016 de partides suficients per garantir el compliment dels acords de pagament del decret de carrera del sector del Consell i per la negociació de la carrera en l’Administració de Justícia.

Finalment, des de la Intersindical Valenciana es considera que aquesta nova etapa ha de servir per donar un impuls a la negociació col·lectiva, millorar les condicions laborals i retributives del personal que hi treballa i la qualitat dels serveis públics.

 



Comentaris
Antoni Pi Sanchis
30 / 09 / 2015 - 17:09

Crec que les propostes proposades a la taula de negociacio son facils d’assolir per l’administracio de la Generalitat Valenciana amb la qual cosa el trobe completament d’acord amb totes elles.per Altra banda el que proposa UGT no te ni peus no cap



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.