Mobilitzacions

Intersindical participa en ‘Caminant’

Intersindical Valenciana ha participat en la manifestació estatal “Caminant per la igualtat, drets i llibertats” que va tindre lloc a Madrid. Aquesta ha estat convocada per l’espai unitari Caminant que agrupa a més de 200 entitats, partits i sindicats, entre els quals es troba la Intetsindical Valenciana.

08 / 04 / 2019 | Intersindical

En la manifestació han participat varis milers de persones, algunes vingudes del País Valencià, Andalusia, Catalunya, Castella La Manxa, Castella Lleó... En la lectura del manifest han intervingut col·lectius en lluita com la Coordinadora de Pensioniste, la PAH, Elit Taxi, Ecologistes en Acció, la Marea per l’Ensenyament Públic o la Marea Blanca. Els motius per aquesta mobilització es concreten en cinc eixos reivindicatius: redistribuir la riquesa, defensar els serveis públics, conquerir drets, recuperar el planeta i una vida digna.

Per a Caminant “els últims esdeveniments aprofundeixen en la deriva antidemocràtica que portem vivint des de fa anys, fruit de la vulneració de drets, la precarització de la vida, l’espoli de la natura i el saqueig als sectors populars que han imposat les elits “. Afegeixen que “l’auge de l’extrema dreta porta aparellat no solament el discurs de l’odi, sinó també un aprofundiment de les polítiques neoliberals i de desarticulació dels moviments populars”
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.