Mesa general de la Funció Pública

Intersindical proposarà mesures per recuperar drets del personal i millora serveis públics

Convocatòria de Mesa General de Negociació de la Funció Pública Valenciana

26 / 10 / 2015 | Intersindical

La Conselleria de Justícia i Administracions Públiques ha convocat la reunió de la Mesa General de Negociació de personal funcionari, estatutari i laboral, que tindrà lloc el 27 d’octubre, a les 13 hores, a València, sala d’Autoritats de la Ciutat de la Justícia, avinguda del Professor López Piñero, 14, 5t, amb el següent ordre del dia:

- Capítol I de la Llei de Pressupostos de la Generalitat per al 2016;
- Informació sobre la Llei de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera i d’Organització de la Generalitat, en matèries que afecten a personal
- Constitució de la Mesa Tècnica de la Mesa General de Negociació per a elaborar el reglament de funcionament i el calendari de matèries susceptibles de negociació

Intersindical Valenciana proposarà un calendari de negociació que es concrete en:

- Ofertes públiques d’ocupació;
- Consolidació del treball del personal interí;
- Modificació de la llei de la Funció Pública Valenciana;
- Adscripció a les conselleries de Justícia i Administració Pública i Educació dels serveis de prevenció de riscos laborals i
- Funcionarització del personal laboral.

Sobre retribucions les propostes del Sindicat seran:

- L’augment retributiu per 2016 per damunt de l’1% acordat pel govern espanyol;
- Concretar el calendari per al pagament del 50% pendent de la paga extraordinària de 2012.
- La recuperació del 100% de les retribucions en situació d’Incapacitat Transitòria.
- La recuperació dels diners perduts per l’aplicació dels diversos ajustos salarials que s’han produït als darrers anys i
- La inclusió en els Pressupostos de la Generalitat Valenciana per 2016 de partides suficients per garantir el compliment dels acords de pagament del decret de carrera del sector del Consell i per la negociació de la carrera en l’Administració de Justícia.

Intersindical Valenciana espera que el Consell accepte les propostes per continuar en la línia de recuperació i millora dels drets del personal empleats públic de la Generalitat Valenciana.

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.