Pensions

Intersindical rebutja les propostes del govern espanyol sobre pensions

Intersindical Valenciana qualifica d’insuficients i vergonyoses les mesures sobre pensions contemplades al Projecte de Pressupostos aprovat pel Consell de Ministres el passat 27 de març.

02 / 04 / 2018 | Intersindical

Per al Sindicat, el govern de Mariano Rajoy pretén tornar a enganyar les persones pensionistes amb unes propostes que no donen resposta a les reivindicacions expressades per centenars de milers en les mobilitzacions de les setmanes passades.

Algunes de les mesures (augment de les pensions de viudetat o de les pensions mínimes) que es proposen ja van estar anunciades en el passat per la qual cosa no estem davant de cap novetat sinó de complir amb els compromisos que no s’havien portat a la pràctica, o d’altres, com la rebaixa fiscal anunciada, no tindrà efectes reals per la majoria de les persones pensionistes.

En aquest context, Intersindical Valenciana considera que el govern s’ha de seure a negociar amb la Coordinadora Estatal en Defensa del Sistema Públic de Pensions per obrir un veritable procés de diàleg i negociació en compte de continuar enganyant la societat sobre la situació de les pensions i les seues veritables intencions que no són altres que privatitzar-les.

Intersindical Valenciana considera que cal assegurar el sistema públic de pensions com un dret universal per a totes les persones, amb altres polítiques laborals, socials i econòmiques que beneficien al conjunt de les treballadores i treballadors, les persones pensionistes actuals i futures i al conjunt de la societat. En eixe sentit, el Sindicat fa seua la plataforma reivindicativa de la Coordinadora Estatal i dóna suport a la Jornada de Lluita del proper 16 d’abril que tindrà lloc en nombroses
ciutats valencianes i de l’estat per oposar-se a les mesures anunciades pel govern i per defensar unes pensions públiques dignes.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.