A casa nostra

Intersindical Valenciana aprova les línies d’acció sindical per a 2024

El Sindicat va celebrar el 16 de desembre a València un Consell Confederal, màxim òrgan de govern entre congressos

19 / 12 / 2023 | Intersindical

“Reforcem-nos”. Aquest és el títol del document de línies sindicals que Intersindical Valenciana va aprovar en el passat Consell Confederal celebrat a València. El document repassa, en la seua introducció, l’actual context polític, social i econòmic. Una situació general marcada per l’enorme inflació, la situació internacional convulsa (guerra d’Ucraïna i genocidi a Palestina per part de l’estat d’Israel), el canvi de govern en la Generalitat i la reedició in extremis d’un pacte de progrés a nivell estatal.

Intersindical Valenciana incidirà en quatre línies fonamentals pel que fa a l’acció sindical: la revalorització de pensions i salaris, el seguiment dels concursos de mèrits en el sector públic -després de l’aplicació de la Llei Iceta-, fer front a les retallades en el sector públic, la cultura i el valencià i la reducció de la jornada laboral a 32 hores o 4 dies. Durant l’exposició d’aquest document també es va ressaltar el creixement de la representativitat del Sindicat (el majoritari en el sector públic i el que més creix en el privat) i el compromís amb la lluita antifeixista, tenint en compte l’actual conjuntura política.

El Consell Confederal també va aprovar el primer tram del pla d’extensió de les seus (amb la nova seu de Sagunt, i els canvis de la de Bunyol), el pressupost 2023 i els balanços econòmics de l’Escola Sindical de Formació Melchor Botella.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.