Mobilitzacions

Intersindical Valenciana contra la privatització del ferrocarril

El Sindicat participa en les mobilitzacions per un ferrocarril públic per a totes i tots.

21 / 06 / 2012 | Intersindical

El Sindicat Ferroviari – Intersindical, junt a la resta de sindicats del sector CCOO, UGT, SCF, SEMAF i CGT, han convocat mobilitzacions per oposar-se a les polítiques que pretenen la privatització del ferrocarril i la seua posada en venda.

Entre aquestes mobilitzacions està la manifestació estatal del proper dissabte 23 de juny a Madrid. Aquesta manifestació serà una de les més importants convocades pels sindicats més representatius d’Adif, FEVE i Renfe Operadora, en el marc de les accions conjuntes que estem realitzant en defensa del nostre ferrocarril públic.

El 23-J és un dia clau per als ferroviaris i ferroviàries. Aconseguir una alta participació ha de ser el principal objectiu perquè el Govern, el Ministeri de Foment i la ciutadania, que són part afectada en les retallades al nostre ferrocarril, escolten la nostra veu i les nostres reivindicacions. Hem de demostrar que per molt que intenten retallar pressupostos, salaris, drets ... el que mai podran retallar són les nostres idees, les nostres ganes de lluitar i de defensar el que pertany a totes i tots.

El dissabte tenim l’oportunitat de rebutjar obertament qualsevol mesura per part dels dirigents d’aquest país encaminada a la privatització de les nostres empreses. Està en joc el nostre treball, el dels nostres fills, la mobilitat dels ciutadans, la seva seguretat, la qualitat del servei i el model de cohesió territorial.

Hi ha massa en joc. No podem quedar-nos quiets. El dissabte continua la lluita pel nostre ferrocarril públic, el de tots, el que hem creat i desenvolupat junts fins convertir-lo en un model per a altres països. El mateix ferrocarril que ara, amb el pretext de la crisi que tot sembla aguantar, poden deixar en mans d’uns pocs. No podem consentir que es prenga un servei públic construït entre totes i tots com un regal per a la iniciativa privada.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.