Mobilitzacions

Intersindical Valenciana convoca ‘Caminant cap al 24 i 27 d’Octubre’

El 20 d’octubre a les 18h. ens manifestarem a València, des de la Pl. Alfons el Magnànim.

08 / 10 / 2018 | Intersindical

El passat mes de maig ens vam reunir diferents col·lectius i organitzacions per plantejar la necessitat d’organitzar una gran mobilització de cara a la tardor. Com venim dient des de fa temps deu anys després de l’esclat de la crisi, la realitat de l’eixida de la mateixa és ben diferent. El resultat d’aquesta dècada ha estat la ruptura de les relacions laborals i un retrocés en matèria de conquestes i drets socials, econòmics, civils i polítics que era inimaginable fa tan sols uns anys, implantant-se amb això la precarietat com una forma de vida. A més, la corrupció sistèmica s’ha demostrat com una eina més per desposseir la gent i afavorir a les elits, portant-nos a una situació insostenible.

Ara ens hem reunit per dir ‘prou’ a aquesta situació, perquè malgrat tots aquests anys de lluita i mobilització, seguim veient com la situació es manté, els avanços són molt lents i fins i tot empitjora i creix la incertesa. Davant l’avanç de les elits econòmiques i polítiques, principals responsables de la situació de precarietat, desigualtat i vulneració de drets a tots els nivells, hem triat organitzar-nos, unir-nos i caminar juntes per empènyer i que les coses canvien a favor de la majoria.

El resultat d’aquesta decisió unitària ha estat la formació d’una iniciativa oberta, plural i àmplia anomenada ‘Caminat cap al 24 i 27 d’Octubre’, que sota el lema ‘SI ENS MOVEM, EL CANVIEM TOT’, pose sobre la taula la situació d’urgència que vivim, fruit del segrest democràtic dut a terme per les elits. En aquest espai no hi ha ni lideratges ni protagonismes, només el treball de la gent que, bé des de l’organització en la societat civil, sindicats, col·lectius laborals en lluita, formacions polítiques o persones a títol individual, està reivindicant el que a totes ens uneix en la lluita: la dignitat.

Per això, Intersindical Valenciana, que forma part activa d’aquest moviment, crida a totes les persones afiliades, les treballadores i treballadors i al conjunt de la societat a secundar les mobilitzacions, que tindran lloc a nivell territorial amb accions el 24 d’octubre que es concretaran durant els propers dies i a nivell estatal el 27 d’octubre amb una gran manifestació a Madrid que eixirà des d’Atocha a les 18 hores. El Sindicat fletarà autobusos per acudir a la manifestació de Madrid. En els proper dies us informarem sobre els detalls del viatge.

Perquè la precarietat és un dels principals atemptats a la vida digna i a la garantia de drets i llibertats, vam sortir de nou als carrers.

SI ENS MOVEM, EL CANVIEM TOT

El 24 i el 27 d’octubre ens movem per:

  • Redistribuir riquesa.
  • Conquerir drets.
  • Recuperar el planeta.
  • Per una Vida digna.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.