Mobilitzacions

Intersindical Valenciana demana la dimissió de la delegada del Govern

El Sindicat promourà mobilitzacions contra la repressió policial.

21 / 02 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana exigeix la dimissió de la delegada del Govern, Paula Sánchez de León, i del cap de la Polícia a València, Antonio Moreno, ja que els considera responsables de la repressió policial que està patint la ciutat de València en les darreres setmanes. Per al sindicat, tant la delegada del Govern com el cap de la Policia menteixen reiteradament quan criminalitzen el col·lectiu d’estudiants que han protagonitzat els fets ocorreguts. Ha sigut la policia mateixa la que ha generat aquesta situació i aquesta ha rebut ordres directes de la Delegació del Govern i del Ministeri de l’Interior.

Davant aquesta situació, des de la Intersindical Valenciana es considera que cal una resposta ciutadana contundent per a posar fi a la situació que viu la ciutat per la repressió policial i els atacs a la ciutadania valenciana.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.