Mobilitzacions

Intersindical Valenciana es manifesta contra els Pressuposts de la Generalitat

La marxa davant de les Corts Valencianes
La marxa davant de les Corts Valencianes
13 / 12 / 2013 | Intersindical

Hui, 13 de desembre, delegades i delegats de la Intersindical Valenciana s’han manifestat contra els Pressuposts de la Generalitat Valenciana, les retallades i l’acord Moragues. En el transcurs de la marxa s’ha cridat “lladres”, “torneu els diners de la corrupció”, Fabra, dimissió”, “Moragues, dimissió”...

La marxa que s’ha iniciat al Palau de la Generalitat s’ha aturat en diverses dependències de la Generalitat per assenyalar els responsables de les polítiques antisocials i antivalencianes que s’estan portant a terme al País Valencià. En concret, la marxa ha passat per les Conselleries de Presidència, Hisenda i Administració Pública i les Corts Valencianes.

En les diveses aturades s’ha fet un parlament per delegades i delegats del Sindicat per explicar com afecten les retallades i els Pressupostos a sectors com l’educació, la sanitat, la justícia, les polítiques d’igualtat, l’administració valenciana…

Per a Intersindical Valenciana, tant els Pressupostos com les retallades van a afectar negativament al conjunt de la ciutadania i a la prestació dels serveis públics esencials. A més, l’acord Moragues signat per la Generalitat i els sindicats CCOO, UGT, CSIF i FSES suposarà una nova reducció salarial per al personal que treballa a la Generalitat.

Per tot açò, Intersindical Valenciana considera que calen altres polítiques pressupostàries, socials i econòmiques que beneficien el conjunt de la població valenciana.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.