Mobilitzacions

Intersindical Valenciana exigeix millor finançament i més autogovern

Intersindical Valenciana aposta per més autogovern, un finançament més just i més inversions

08 / 08 / 2017 | Intersindical

Per al Sindicat és necessari mantindre la mobilització social, ampla, unitària, plural, des de la base, que agrupe els sindicats, les associacions i entitats valencianes, els partits polítics per fer forçar el govern espanyol a modificar l’actual sistema de finançament que suposa un clar espoli fiscal per a les valencianes i valencians. Un espoli que impedeix el nostre creixement econòmic, les inversions i polítiques per avançar envers la cohesió i la justícia social. Aquesta mobilització ha de tindre una forta presència de la societat civil més enllà dels pactes de les cúpules patronals i sindicals. Una mobilització que seguisca l’exemple de la convocada en juny per La Crida pel Finançament.

El Sindicat denuncia que l’actual finançament i la política de Rajoy i Montoro afecta negativament les treballadores i treballadors i les valencianes i valencians en tots els àmbits de la vida: serveis públics, salaris, ocupació, infraestructures…

Per altra part, el Sindicat considera que cal reformar l’actual Estatut d’Autonomia per incorporar noves competències en diverses matèries com ara: infraestructures, transports, ports, aeroports, protecció social, matèria laboral, polítiques d’igualtat, drets socials, justícia, política penitenciària, polícia autonòmica o hisenda. Per a Intersindical Valenciana la reforma ha de ser en profunditat per millorar realment la vida de les valencianes i valencians.

Finalment, Intersindical Valenciana reclama que el nou sistema de finançament i els propers pressupostos generals de l’estat per a 2018 acaben amb la discriminació històrica que pateix el País Valencià.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.