A casa nostra

Intersindical Valenciana expressa el seu condol pel traspàs de l’Enric Tàrrega

01 / 08 / 2020 | Intersindical

Intersindical Valenciana lamenta la mort de l’Enric Tàrrega, una persona compromesa amb la classe treballadora, la lluita per les llibertats nacionals i socials del País Valencià i la nostra llengua i cultura.

Per al Sindicat, ha estat un referent per la seua trajectòria i militància, en ser un valencianista, activista cultural, fundador de les Comissions Obreres, lluitador contra la dictadura, impulsor dels aplecs i de la Marxa al Puig i membre de diverses organitzacions socials i polítiques, com la Societat Coral El Micalet.

Intersindical Valenciana se suma a totes les persones i entitats que li retren un sentit homenatge per tota una vida dedicada a defensar el País i la seua gent.

Que la terra et siga lleu.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.