A casa nostra

Intersindical Valenciana fa 20 anys

Ahir es van iniciar els actes de celebració amb una jornada formativa

01 / 07 / 2022 | Intersindical

L’IES Benlliure de València va acollir una jornada formativa per commemorar el 20 aniversari de la Intersindical Valenciana. Un lloc simbòlic ja que és el mateix on l’11 de maig de 2002 es va formalitzar el naixement del Sindicat. La jornada, a la que es van aplegar 122 persones inscrites, es va iniciar amb la xarrada ‘20 anys. La veu i la força de la classe treballadora valenciana’ a càrrec de Vicent Maurí, un dels artífecs de la constitució de la Intersindical Valenciana. En la seua intervenció va fer balanç d’aquestes dos dècades i també va avançar alguns dels reptes que ha d’afrontar el Sindicat. El principal, a mig termini, és consolidar l’actual creixement per convertir-se en la força sindical més representativa de la classe treballadora valenciana.

A continuació van tindre lloc dos tallers simultanis: un al voltant dels plans d’igualtat, que van impartir Beatriu Cardona i Alhaya Talavera; i un altre de comunicació, a càrrec de Manel Àlamo. Després de dinar es van celebrar dos debats sectorials, un sobre els processos d’estabilització en el sector públic, adreçat a l’afiliació del CAT, STAS, STEPV i Intersindical Salut. L’altre, sobre la reforma laboral i negociació col·lectiva, programat per a les afiliades i afiliats de STICS, OSUT, STM, TUC, el sector privat de l’STEPV i Sindicat Ferroviari. La jornada va finalitzar amb un taller de Salut Laboral, impartit per Ester Rincón.

Aquesta ha sigut la primera de les activitats que s’han programat per commemorar el 20 aniversari de la Intersindical Valenciana. Les celebracions continuaran la pròxima tardor amb una jornada oberta a tota l’afiliació i amb un acte amb les organitzacions socials, culturals, sindicals i polítiques amb qui el Sindicat comparteix objectius i espais de construcció alternatius.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.