Mobilitzacions

Intersindical Valenciana fa una crida a la participació en la manifestació per un finançament just

17 / 11 / 2017 | Intersindical

Intersindical Valenciana fa una crida a la societat valenciana a participar en la manifestació per un finançament just que tindrà lloc, dissabte 18 de novembre, a les 18 hores, al MUVIM de la Ciutat de València. Per a Intersindical Valenciana ara és el moment de posicionar-se públicament per fer palés el rebuig a les discriminacions que patim les valencianes i valencians en matèria de finançament autonòmic i d’inversions. Una prova molt evident ha estat el tractament que els Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ens han donat. Mentre la inversió mitjana de l’estat espanyol se situa en 185 euros per habitant, algunes comunitats autònomes, com ara Castella i Lleó, en reben 405. Nosaltres, els valencians i les valencianes, rebem 119 euros per habitant, la xifra més baixa de tot l’Estat espanyol; és a dir, que la inversió, respecte a la ja minsa de l’any 2016, baixa un 33,8 %.

Per a Intersindical Valenciana, davant del menysteniment del govern de l’estat, les valencianes i valencianes no ens podem resignar a restar passius en un assumpte cabdal pel nostre futur i per les nostres condicions de vida i benestar social. La manca de recursos i d’inversions afecta directament els serveis públics -educació, sanitat, dependència, serveis socials, transports…-, les polítiques actives d’ocupació i la creació d’ocupació, el suport a sectors estratègics com el camp o la nostra indústria i les infraestructures.

Per tot açò, des de la Intersindical Valenciana s’acudirà a la manifestació amb una pancarta amb el lema «Per un finançament just» que serà portada per persones dels diversos sindicats que hi formen part.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.