Mesa general de la Funció Pública

Intersindical Valenciana no signa acord paga extra personal Generalitat Valenciana

20 / 07 / 2014 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha decidit no signar l’acord de la Mesa General de Negociació de personal funcionarI, estatutari i laboral sobre l’abonament dels dies devengats de la paga extraordinària de la paga extra de desembre de 2012. El Sindicat ho ha decidit en el seu Secretariat Confederal deprés d’un procés de consulta entre el personal de la Generalitat Valenciana afectat per la seua supressió.

El pagament de la part corresponent a 14 o 44 dies meritats de la paga extraordinària ve motivat per diverses sentències guanyades davant dels Tribunals de Justícia. Per tant, per al Sindicat l’Administració està obligada a pagar per haver perdut judicialment. Unes sentències guanyades, entre d’altres, pels nostres serveis jurídics. A més, no és acceptable que faça un pagament diferit al mes de gener de 2015 quan hauria de pagar d’ofici de manera immediata. Aquest és un dels motius que justifiquen que no se signe l’acord ja que al signar s’està avalant que, durant molts mesos, l’Administració retinga uns diners que no són seus sinó del personal que treballa a la Generalitat Valenciana.

Finalment, Intersindical Valenciana continuarà treballant per aconseguir la recuperació de tots els drets del personal que treballa en les diferents administracions, empreses i institucions públiques.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.