Retallades

Intersindical Valenciana, per la derogació del “Decret Vela”

No a les retallades dels serveis públics
Cobrament dels sexennis, carrera i desenvolupament professional al 100%
No a les retallades al personal interí
No als acomiadaments en els serveis públics

Campanya d'Intersindical Valenciana per la derogació del Decret Vela
Campanya d'Intersindical Valenciana per la derogació del Decret Vela
03 / 09 / 2013 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha demanat al conseller d’Hisenda i Administracions Públiques, Juan Carlos Moragues, que derogue el decret Vela, potencie els serveis públics acabant amb els processos de privatització i externalització i acabe amb els ajustos, reducció, acomiadaments i desplaçament del personal que hi treballa. Si vol obrir “vies de diàleg” el que ha de fer és paralitzar totes les resolucions i actuacions que s’estan fent sense la preceptiva consulta i negociació.

Demana-li a Fabra la derogació del Decret Vela en Change.org: [url=http://chn.ge/1cEOZJG]http://chn.ge/1cEOZJG[/url]

L’aplicació del Decret Llei 1/2012 va suposar la reducció del 50% dels conceptes retributius de sexennis i carrera professional del personal docent i sanitari, l’acomiadament durant l’estiu del personal docent interí, així com la reducció de la jornada laboral del personal interí i temporal de l’administració del Consell i de Justícia a 25 hores setmanals i la reducció d’un terç de les retribucions.
STOP a la seua política privatitzadora en tots els sectors (Educació, Justícia, Sanitat, Administració del Consell); les campanyes de desprestigi del treball del personal funcionari i laboral; la manca d’inversions per la millora dels serveis públics; els acomiadaments de personal interí en tots els sectors, la posada en marxa de programes com els Centres d’Iniciativa Social (CIS) en els solars destinats a la construcció d’escoles públiques…
¡¡Sota l’excusa de la “sostenibilitat” s’estan desmantellant els serveis públics per afavorir interessos privats d’una minoria social!!
Per a recuperar la credibilitat davant l’opinió pública o el personal que treballa, el Consell ha de derogar immediatament el Decret Vela i acabar amb les externalitzacions, privatitzacions i acomiadaments. Tot el que no siga començar per aquestes mesures resultarà poc creïble.
Intersindical Valenciana no té cap compromís ni lligam amb el govern i no signarà cap acord mentre no es revoquen les mesures que han reduït els salaris o han servit per acomiadar centenars de persones de la Generalitat
A més, exigim l’aplicació urgent de mesures contra totes les persones imputades per casos de corrupció.



Comentaris
JOSE SOLVES CARBONELL
09 / 09 / 2013 - 8:57

PER LA DEROGACIÓ DEL DECRET VELA.


boro picher flores
27 / 09 / 2013 - 11:38

fecha fín de recortes el 31.12.2013. Hay que cumplir la Ley, que es para todos igual, ¿o el Consell está exento y es Juez y Parte?)


Francisca
27 / 09 / 2013 - 12:28

Demando la derogación del Decret Vela.


Rosa Marti Peiro
05 / 10 / 2013 - 21:22

me parce muy bien todo lo que se esta moviendo el sindicato, ya esta bien que nos quiten todos los derechos adquiridos de tantos años de lucha.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.