Pensions

Intersindical Valenciana per unes pensions públiques dignes

10 / 04 / 2019 | Intersindical

Intersindical Valenciana participarà en la manifestació convocada per la Coordinadora Valenciana en defensa del sistema públic de pensions i per la Plataforma d’Afectades per les Hipoteques (PAH) que tindrà lloc el proper divendres 12 d’abril, a les 18:30 hores des de la Plaça de l’Ajuntament fins la Delegació del Govern a València.

El Sindicat se suma a la campanya impulsada per aquestes dues entitats per unes pensions públiques dignes i per un habitatge per a totes i tots amb la finalitat que els governs i els partits polítics facen seues aquestes reivindicacions als seus programes electorals i apliquen les mesures necessàries per fer-ho possible.

Des de la Intersindical Valenciana es considera necessari que s’impulsen les polítiques socials per garantir els drets de la ciutadania i millorar les seues condicions de vida per la qual cosa creu que és necessària la mobilització de la societat per pressionar els governs a aplicar-les.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.