Mesa general de la Funció Pública

Intersindical Valenciana reclama la competència lingüística en la Llei de la Funció Pública

21 / 10 / 2016 | Intersindical

Una representació de la Intersindical Valenciana s’ha reunit amb el Secretari Autonòmic de Justícia, Ferran Puchades, i la Directora General de Funció Pública, Eva Coscollà, per tractar sobre la futura Llei de la Funció Pública Valenciana.

El Sindicat ha plantejat als alts càrrecs del Consell la necessitat que la futura Llei de la Funció Pública Valenciana contemple la competència lingüística per a l’accés a les administracions públiques valencianes. Aquesta és necessària per garantir la igualtat i els drets lingüístics de totes les valencianes i valencians i és una reivindicació històrica de la majoria social del País Valencià.

Per això, Intersindical Valenciana presentarà el Consell una proposta concreta perquè siga incorporada al text articulat de la futura llei. Una Llei que, per al Sindicat, és necessària i urgent per: dissenyar un model de funció pública valenciana propi, resoldre els problemes endèmics que pateix, millorar els serveis que es presten a la ciutadania, acabar amb les pràctiques «partidistes» dels 20 anys de governs conservadors, millorar les condicions de laborals del personal que hi treballa i acabar amb la precarietat del personal interí.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.