A casa nostra

Intersindical Valenciana reuneix el seu Consell Confederal

12 / 02 / 2015 | Intersindical

Intersindical Valenciana reuneix el seu Consell Confederal, màxim òrgan entre congressos, dissabte 14 de febrer a la seu nacional de sindicat ubicada el carrer Juan de Mena, 18 – baixos de València. El Consell Confederal està composat per 131 persones que representen els sindicats i les estructures que en formen part de la Intersindical Valenciana

El Consell Nacional debatirà sobre: les línies d’acció sindical; la posició sindical respecte de les eleccions sindicals autonòmiques i municipals del mes de maig; la seua acció sociopolítica; les línies econòmiques i el pla de treball de l’Escola Sindical de Formació Melchor Botella.

Entre les propostes de l’acció sindical destaquen, entre altres mesures: l’exigència de la derogació de la reforma laboral i de les pensions; canviar radicalment les polítiques socials, laborals i econòmiques; acabar amb la precarietat i la temporalitat laboral; treballar per uns serveis públics gratuïts, de qualitat i universals i combatre la discriminació salarial que pateixen les dones al món laboral.

Quant les eleccions municipals i autonòmiques, el sindicat proposa als diferents partits polítics que concorren un decàleg d’assumptes que considera cabdals pel canvi polític al País Valencià. En eixe sentit, el Sindicat considera necessari un canvi polític i un canvi de les condicions socioeconòmiques de la població per avançar cap una societat més justa i igualitària.

A més, el Sindicat considera necessari continuar treballant per articular els espais de confluència unitaris que servesquen per possibilitat el canvi social, la transformació de la societat i l’avanç en l’autogovern del País Valencià. Per això, continuarà treballant en espais com les Marxes de la Dignitat i en diverses plataformes i xarxes socials que siguen motors per garantir unes altres polítiques al servei del 99% de la població valenciana.

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.