Mobilitzacions

Intersindical Valenciana valora positivament la mobilització contra la precarietat

Intersindical Valenciana ha valorat positivament la mobilització contra la precarietat que ha tingut lloc a 7 ciutats valencianes – Alacant, Elda, Elx, Castelló, Torrevieja, Alcoi i València – i en una trentena de ciutats de l’estat espanyol convocades per l’espai unitari No + precarietat del que és fundador i impulsor el Sindicat.

Pancarta de la Intersindical en la manifestació del dissabte
Pancarta de la Intersindical en la manifestació del dissabte
12 / 02 / 2018 | Intersindical

Per Intersindical Valenciana, la convocatòria ha estat un èxit en posar en el centre del debat social la situació d’atur, precarietat i exclusió social en el que viuen milions de persones al País Valencià i a l’estat espanyol per la reforma laboral, les reformes de les pensions de 2011 (pactada entre el govern espanyol, CCOO, UGT, CEOE i CEPYME) i 2013 (imposada per M.Rajoy), les reduccions salarials, la precarietat i temporalitat del mercat laboral, la destrucció de drets socials i laborals, i la reducció de les prestacions socials per l’aplicació de les polítiques neoliberals i antisocials.

El Sindicat considera que ha arribat el moment de recuperar els carrers, impulsar la lluita social i laboral, unificar les lluites populars i laborals, per fer front i acabar amb les polítiques i els polítics que van en contra de la majoria de la població per satisfer els interessos d’una minoria que es beneficia del treball i de la vida del 99% de la població.

Intersindical Valenciana es mostra satisfeta de la resposta popular a aquesta primera convocatòria ciutadana, feta per un nou espai de convergència dels col·lectius socials i laborals, que ha suposat la mobilització de milers de persones en nombroses ciutats on han tingut un fort protagonisme els sectors socials més defavortits i precaris de la societat. Aquest ha estat el primer pas en un procés de mobilització sostinguda al llarg dels propers mesos, en eixe sentit està previst que els dies 26 i 27 de maig hi haja una mobilització centralitzada a Madrid.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.