Mobilitzacions

Intersindical Valenciana valora positivament la participació en les manifestacions del 29 d’abril

El Sindicat aposta per intensificar les mobilitzacions.

Manifestació del 29-A a València, al carrer Navarro Reverter.
Manifestació del 29-A a València, al carrer Navarro Reverter.
30 / 04 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana valora positivament la participació en les manifestacions del 29 d’abril que han tingut lloc a País Valencià convocades per la Plataforma en Defensa de l’Estat del Benestar i dels Serveis Públics de la que forma part. Desenes de milers de valencianes i valencians han eixit al carrer per defendre els serveis públics, l’educació, la sanitat i els serveis socials davant les recents mesures aprovades pels governs de Fabra i Rajoy.

Desenes de milers de valencianes i valencians han eixit al carrer per defendre els serveis públics

Rafa Reig, del secretariat de la Intersindical Valenciana, que ha representat el sindicat en la manifestació de València, s’ha mostrat molt contudent davant l’anunci del govern de Fabra de privatitzar la sanitat valenciana i de totes les altres mesures sanitàries aprovades pel govern de Rajoy. Entre aquestes hi ha el repagament farmacèutic, la reducció de les prestacions sanitàries o el pagament d’algunes d’aquestes. Aquestes mesures estan injutificades des del punt de vista econòmic i sanitari. Darrere seu, el que s’amaga realment és l’interés per posar en mans privades el sistema sanitari públic perquè determinades empreses guanyen diners a costa dels recursos públics i dels diners de la classe treballadora i dels pensionistes.
A més, també critica l’augment de les taxes universitàries i la reducció de les beques que entrebancaran l’accés dels estudiants amb menys recursos al sistema universitari. Açò, junt amb les mesures que s’aplicaran en l’educació infantil, primària i secundària, suposaran un deteriorament de l’ensenyament públic i en pretenen justificar la privatització o l’externalització.
Per tot açò, Intersindical Valenciana aposta per intensificar les mobilitzacions, raó per la qual fa una crida a la participació massiva en les manifestacions del Primer de Maig. Per una altra banda, dóna suport a la vaga convocada pel professorat valencià durant el mes de maig i anuncia que proposarà a la resta de sindicats del sector sanitari i de l’administració del Consell la convocatòria de vaga coincidint amb la convocada en educació.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.