Retallades

La Generalitat convoca Mesa General de Negociació sobre la paga extra

La Mesa es reunirà el 9 de juny per debatre una proposta d’acord de la Generalitat, que proposa pagar en gener de 2015.

05 / 06 / 2014 | Intersindical

La proposta de la Generalitat, pel que es refereix a personal funcionari i estatutari diu:

1. Se abonará la cuantía correspondiente a los cuarenta y cuatro días devengados, de 1 de junio a 14 de julio, de la paga extraordinaria del mes de diciembre de 2012, en función del tiempo trabajado, al personal funcionario y estatutario que se encontraba en activo entre dichas fechas, en los términos establecidos en el presente acuerdo.
2. Se abonará la cuantía correspondiente a los días devengados de la paga extraordinaria del mes de diciembre de 2012, en función del tiempo trabajado, al personal de la Administración de Justicia que se encontraba en activo entre el 1 de junio y el 30 de noviembre, en los términos establecidos en el presente acuerdo.

Pel que fa al personal laboral, diu que:

La cuantía que corresponda a los catorce días devengados, de 1 al 14 de julio, de la paga extraordinaria del mes de diciembre de 2012, en función del tiempo trabajado, se abonará al personal laboral que se encontraba en activo entre dichas fechas.

Quant al procediment i data d’abonament:

1. El abono de los días devengados de la paga extraordinaria del mes de diciembre de 2012, en los términos establecidos en los puntos anteriores, se hará efectivo en la nómina correspondiente al mes de enero de 2015.
2. Este abono se aplicará de oficio a todo el personal que se encuentre de alta en la nómina correspondiente al mes de enero de 2015.
3. El personal que no se encuentre de alta en la nómina correspondiente al mes de enero de 2015 y tenga devengos relativos a la paga extraordinaria de diciembre de 2012, deberá solicitarlo individualmente y dirigirlo al órgano competente en materia de personal de la conselleria, entidad o departamento de salud/centro de gestión en el que prestase los servicios que acreditan el citado devengo.

A més, la proposta d’acord inclou una clàusula amb un “compromís de col·laboració” entre sindicats i administració durant la vigència de l’acord, és a dir, fins a finals del 2015.

Els òrgans de la Intersindical debatran quina és la postura del Sindicat en la Mesa de Negociació.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.