Retallades

La Generalitat es carrega la negociació col·lectiva mentre fa desaparèixer ens i empreses públiques

La Generalitat retalla els ens, empreses i fundacions públiques que depenen d’ella.

05 / 10 / 2012 | Intersindical

La Generalitat no ha sabut explicar en la Mesa Sectorial celebrada hui els motius de la reestructuració en els ens, empreses i fundacions públiques, més enllà de la necessitat de retallar despeses. Ha donat en el mateix moment de la reunió un esborrany de decret llei, que no ha pogut ser estudiat ni negociat ni en temps ni en forma.

El Decret Llei, del qual només van facilitar un resum en el moment de la convocatòria, s’ha donat per tancat i sens possibilitat d’esmena, la qual cosa significa que la reunió de hui ha estat un paripé de negociació, en la qual ha brillat per la seua absència la “bona fe” que ha de presidir les negociacions. El decret l’aprovarà el Consell en la seua reunió de hui

Intersindical Valenciana, com la major part dels sindicats, ha rebutjat el decret llei, per la forma i pels múltiples dubtes del fons. No queda clar en absolut quin serà el destí de les persones que treballen en els diferents ens de dret públic, empreses de capital públic i fundacions que es refonen o desapareixen.

Tan sols un magre consòl per a les persones que tenen la condició de funcionàries de carrera o laborals fixes de l’Administració de la Generalitat, ja que aquestes sempre podran tornar a un lloc en alguna conselleria. De la resta, no se sap/no contesten.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.