Mesa general de la Funció Pública

La Mesa de la no negociació

Dijous passat 2 d’octubre, en una sala que ha viscut millors temps situada en uns baixos del carrer Micalet, 5, seu de la Secretaria Autonòmica d’Administració Pública i amb prou faenes amb 48 hores d’antelació, el Conseller Moragues citava els representants del personal de la Generalitat. Fruit de la serietat de la reunió, el Conseller ni va aparèixer. Tots els sindicats, Intersindical el primer, advertiren de l’escassa serietat amb la que el Conseller Moragues es pren el diàleg social.

TANTA IMPORTANCIA LI DONAREN QUE NO FEREN NI FOTO NI NOTA DE PREMSA. AQUESTA ÉS ANTIGA
TANTA IMPORTANCIA LI DONAREN QUE NO FEREN NI FOTO NI NOTA DE PREMSA. AQUESTA ÉS ANTIGA
06 / 10 / 2014 | Intersindical

El conseller Moragues tenia pressa i com els mals col·legials que es deixen el treball per al final, havia de donar carpetada a les modificacions de la Llei de Funció Pública Valenciana per la via de la llei d’acompanyament (Taxes, mesures fiscals i d’ordre social). Tota una Llei per desenvolupar i tots els anys modificant-la per a cercar els acomodaments amb els quals el Consell tracta de salvar els trastos abans de mudar-se. Per molts pegats que any rere any li posen al vaixell, aquest es va a pic, ells ho saben i estan nerviosos.

Fruit de la serietat de la reunió, el Conseller ni va aparèixer

El segon del conseller, el Secretari Autonòmic Pedro García Ribot va presidir en una sala en la què les finestres que cauen, les parets a trossos, els sòls bruts i fins i tot els endolls penjant, reflecteix la fi d’un model de funció pública que només ha servit per a consolidar un clientelisme polític còmplice de la situació de deterioració econòmica i moral de la Generalitat Valenciana.

El continent aquesta vegada, és el fidel reflex del contingut. La casa es cau.

El secretari autonòmic va soltar el seu discurs. El nostre, li va doldre. Les veritats ofenen, diu la dita.
Intersindical Valenciana ha presentat per escrit 10 al·legacions i sol·licituds perquè se’ns conteste per escrit.
Les nostres al·legacions tenen a veure amb els trucs amb els que el Conseller Moragues pretén determinar sobresous en la funció pública, la seua intenció per tractar de consolidar una dictadura en la negociació laboral, la discriminació en la mobilitat del personal funcionari, aspectes relacionats amb la reserva de lloc de treball per als amics, les pròrrogues de jubilació en un moment de congelació i la destrucció d’ocupació pública.
Per cert, destrucció negada mil vegades pel secretari autonòmic i en també especialment pel director general de recursos humans de la *consellería de Sanitat. Tenien ben après el seu mantra.
Nosaltres advertim de la falta de responsabilitat de no prendre’s açò seriosament. O potser siga el contrari, ¡ai de la responsabilitat que haurà d’assumir qui es prenga la negociació laboral com un mer tràmit i cerque trucs per a ometre les regles bàsiques de funcionament democràtic!
Així li ho hem fet saber. Advertim que se’ns conteste per escrit.

Ens van enganyar una vegada i no consentirem que se’ns torne a enganyar.



Comentaris
Carmen Rodriguez Gómez
14 / 10 / 2014 - 11:46

Soy enfermera en el CAP de Burjassot. Quisiera que esta información llegara a los centros de trabajo, a todo el personal, no solo a las personas afiliadas.
Un saludo
Carmen Rodriguez


Adel Francés
15 / 10 / 2014 - 8:57

Hola Carmen, el sindicat procura informar tot el personal, també en els centres de treball. Es cert q amb la retallada de permisos sindicals, així ara es mes lent el procés.
Per això, la forma mes ràpida q tenim d’informar a tot lo mon es el correu electrònic i la web. Això procurem enviar-ho a totes les persones. Si coneixes alguna q no reb els nostres correus, dis-nos-ho per a incorporar-la als ostres llistats.
Gracies pel teu correu



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.