Mesa general de la Funció Pública

L’acord de retallades exclou Intersindical: us exclou a vosaltres

Publicat l’acord de retallades de 23 d’octubre, de la Mesa General de Negociació

10 / 12 / 2013 | Intersindical

El DOCV de dimarts, 10 de desembre, publica la Resolució de 3 de desembre de 2013, del conseller d’Hisenda i Administració Pública, pel qual es dóna publicitat a l’acord de la Mesa General de Negociació I de la Generalitat, sobre condicions de treball i retribucions del personal dels sectors de l’Administració de la Generalitat, docent, sanitari i de justícia, en el marc del diàleg social per al període 2014-2015.

Ai, com de diferents es veuen les coses segons si signes o no!

A banda de les qüestions ja conegudes i que motiven la nostra oposició a l’acord -que teniu a l’enllaç ací a sota, volem destacar el següent punt:

Sext (sic). Comissió paritària
1. De conformitat amb l’article 38.5 de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, es constituirà una comissió paritària integrada per les parts firmants d’este acord, les funcions de la qual seran les de seguiment i desenrotllament de l’acord.
Cal destacar com s’insisteix a amagar la informació a qui és el legítim representant del personal, en aquest cas Intersindical Valenciana, únic sindicat que no va signar l’acord i organització més votada en el conjunt de la Generalitat amb més de 2.000 vots de diferència.

I ara, una endivinalla: quin sindicat va recórrer davant els tribunals de Justícia la seua exclusió de l’acord que va propiciar el Pla d’Estabilitat en 2003 i ara se n’ha oblidat i signa l’exclusió d’altres?
Ai, com de diferents es veuen les coses segons si signes o no!
RESOLUCIÓ de 3 de desembre de 2013, del conseller d’Hisenda i Administració Pública, pel qual es dóna publicitat a l’acord de la Mesa General de Negociació I de la Generalitat, sobre condicions de treball i retribucions del personal dels sectors de l’Administració de la Generalitat, docent, sanitari i de justícia, en el marc del diàleg social per al període 2014-2015.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.