Mesa general de la Funció Pública

El govern convoca la Mesa General de Negociació de la Funció Pública

Intersindical Valenciana s’oposarà a noves retallades en els salaris i en els serveis públics.

02 / 01 / 2012 | Intersindical

La Generalitat ha convocat la Mesa General de Negociació del pesonal funcionari, estatutari i laboral per al proper dimecres 4 de gener de 2012, a les 13 hores, a València, en la Ciutat de la Justícia de València. El punt pel qual s’ha convocat la reunió és “mesures a adoptar respecte a les despeses de Capítol I de la Generalitat”.

Per Intersindical Valenciana, la convocatòria de la Mesa General de Negociació respon a les declaracions fetes pel President de la Generalitat de retallar 1.000 milions d’euros en el sector públic valencià.
Intersindical Valenciana es mostra contrària a aplicar noves mesures d’ajust al sector públic i al personal que hi treballa. No anem a acceptar noves retallades de personal ni de salaris que se sumen a les que ja hem patit en els darrers dos anys i a les que va anunciar el govern de Rajoy la setmana passada. Unes mesures que: pretenen rebaixar la qualitat del serveis públics, perdre podrer adquisitiu al personal que hi treball i deixar sense treball a un nombre important de personal interí.
Per Intersindical Valenciana, totes les mesures aprovades pel govern de Rajoy i les que, presumiblement, vol aprovar, ara, el govern de Fabra ataquen directament les rendes del treball i la qualitat de vida de les treballadores i treballadors i no entren a donar una resposta al veritable problema que ens ha portat a aquesta situació social i econòmica.  Per tot açò, si el que pretén el govern de Fabra amb la convocatòria de la Mesa General de Negociació és avançar en l’espoli dels salaris del personal del sector públic, unes 228.453 persones, retallar les plantilles o aminorar la seua capacitat d’intervenció ens tindrà enfront.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.