Mobilitzacions

Milions de persones ocupen els carrers a tot l’Estat

Al País Valencià més de 400.000 persones es manifesten contra les retallades.

La periodista de RTVV, Xelo Miralles, llig el manifest unitari al final de la manifestació.
La periodista de RTVV, Xelo Miralles, llig el manifest unitari al final de la manifestació.
20 / 07 / 2012 | Intersindical

Milions de persones han eixit als carrers en més de 80 ciutats per expressar el descontentament amb les retallades aprovades pel govern de Mariano Rajoy i per exigir-ne la derogació. Les manifestacions han sigut convocades per nombroses organitzacions socials, sindicals i polítiques de totes les tendències polítiques a excepció del Partit Popular.

Al País Valencià més de 400.000 han col·lapsat les ciutats de València, Alacant i Castelló en les manifestacions convocades per Intersindical Valenciana, CCOO, UGT, FSES i CSIF, a les quals s’han sumat el conjunt de partits polítics, sindicats i entitats socials del país.
El descontentament popular amb la política dels governs espanyol i valencià ha desbordat les previsions més optimistes dels organitzadors. Una riuada de gent ha desfilat pels principals carrers de les tres poblacions valencianes.

Manifestació del 19 de juliol a València.

Intersindical Valenciana valora molt positivament les manifestacions i anima el conjunt de la ciutadania a rebel·lar-se contra una política il·legítima i immoral que suposa un empobriment de la població i el desmantellament dels serveis públics.
Per a Intersindical Valenciana, el govern de Rajoy ha de derogar totes les retallades aprovades o presentar la dimissió i convocar eleccions anticipades. D’altra banda, el sindicat reclama al president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, que es demarque de la política de Rajoy o que abandone el càrrec, ja que no compta amb el suport de les valencianes i valencians.
Finalment, Intersindical Valenciana considera que davant les agressions que està patint el conjunt de la ciutadania sols queda el camí de la rebel·lió ciutadana i popular fins que el govern canvie de política o se’n vaja a casa.



Comentaris
Pilar
20 / 07 / 2012 - 10:43

No sé que pintaban los partidos políticos en la manifestación, TODA LA CASTA POLITICA, está en el congreso callada sin recordar que son 456.000 políticos, con sus privilegios, sueldazos, y me callo lo demas, subvenciones del 80%, tanto a ellos como ha sindicatos, y más y más cosas, que están haciendo que no haya un puto duro, y ahora ha pagar nosotros con nuestras pagas y recortes dictatoriales.
FUERA LA CASTA POLITICA Y SUBVENCIONES A INSTITUCIONES QUE DEBERIAN autogestionarse con los afiliados.


Amadeu Sanz
20 / 07 / 2012 - 11:01

Hola, Pilar. Gràcies pel teu comentari.
Et fas eco en el teu comentari d’una d’eixes llegendes urbanes que, a vegades, i de manera interessada, difonen determinats mitjans de comunicació per a provocar reaccions emocionals en el personal, com ara que hi ha 456.000 polítics a sou en tot l’Estat espanyol. Això no és cert; mira-ho ací, si vols:
http://www.eldiario.es/zonacritica/2012/07/16/nunca-ha-habido-445-000-politicos/
D’altra banda, hi ha moltes maneres de fer política i hi ha moltes classes de polítics, fins i tot en el Partit Popular. El descrèdit generalitzat de la política pot conduir-nos a creure que una solució autoritària i “tècnica” seria una eixida millor als problemes de la democràcia. Això és el que hi ha darrere de la campanya contra les persones que es dediquen a la política: un retorn a aquells temps quan el feixisme era “apolític”, i la Falange no era “ni de izquierdas ni de derechas, sino todo lo contrario”.
Salut.


Vicent Maurí
20 / 07 / 2012 - 13:50

Pilar, dinars n’hi ha, el que passa és que se’ls gasten en rescatar la banca o en els cànons de les empreses que tenen concertades. Si de veritat vulgueren resoldre la situació augmentarien els impostos als més rics, als fons d’inversió, treballarien per acabar amb el frau fiscal o l’economia submergida però no volen aixó, estan utlitzant la crisi per tindre mà d’‘bra barata i acabar amb els serveis públics.

Per altra banda, no és cert que sobren polítics, sobre polítics corruptes, com alguns membres del govern valencià o de l’ajuntament de València. La major part dels regidors no cobren ni un duro.

I sobre els sindicats, nosaltres ens autofinanciem, ara bé no renunciem a tindre subvencions per fer la nostra feina, la defensa de la classe treballadora, és un dret constitucional. Mentre es parla de llevar hores sindicals i subvencions als sindicats s’està donant pasta i recursos humans a la patronal. El que està darrere de tot açò no és un tema econòmic sinó acabar amb el moviment sindical. I la gent no hauria de caure en eixe parany que porta a règims totalitaris.

vicent


Xelo
21 / 07 / 2012 - 21:20

Estic orgullosa del poble valencia, per fi, estem despertat del shok i tots junts tenim la força per fer una societat justa , en que les persones SOM persones i no esclaus dels mercats economics.
AXI ES I AXI SERA:.
Xelo



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.