Solidaritat

No a la Austeritat, Si a la democràcia!

01 / 07 / 2015 | Intersindical

Intersindical Valenciana dóna suport al poble grec

Nosaltres, gent de sindicats, grups polítics i moviments socials de tota Europa, ens reunim avui a Atenes en temps realment emocionants i històrics.
Europa es troba en una cruïlla. La Troica no només està intentant destrossar a Grècia sinó a tots nosaltres. Ha arribat l’hora d’alçar la nostra veu contra el xantatge de les elits europees.

Diumenge que ve el poble grec podrà decidir de denegar el xantatge de l’austeritat i votar per la dignitat, amb l’esperança d’una Europa diferent.
Aquest moment històric obliga a tot el món a Europa de prendre una posició.

Diem NO a l’austeritat, a les retallades de pensions i l’augment de l’IVA.
Diem NO a la pobresa i als privilegis.
Diem NO al xantatge i a la destrucció dels drets socials.
Diem NO a la por i a la conculcació de la democràcia.
Diem SI a la dignitat, la sobirania, la democràcia i la solidaritat amb la ciutadania grega.

Aquesta no és una història de Grècia i Europa.

És una història sobre dues visions d’Europa: la nostra Europa de solidaritat i democràcia, creada des de baix i sense fronteres. I la seva visió que rebutja la justícia social, la democràcia, la protecció dels i les febles i els impostos als rics.

Prou!

Una altra Europa és possible

Creiem un fort “oxi” (No) europeu i participem en el nostre propi referèndum simbòlic a les places d’Europa. Pots signar online aquí:
En aquest moment històric, cridem al poble europeu, sindicats, grups polítics, organitzacions i moviments a expressar aquest divendres a tot Europa el seu “no” a l’austeritat.
Troba la teva forma de dir “No!”
Troba la teva forma de dir “Non!”
Troba la teva forma de dir “Nein!”
Troba la teva forma de dir “Oxi!”

Diumenge serà un dia important per a Europa. Per a nosaltres, el poble europeu. Per als nostres somnis i les nostres esperances. Però no hem d’oblidar que no és el final sinó una etapa més en el nostre camí per una altra Europa per i per a la gent. Seguirem defensant la democràcia.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.